onsdag 2 mai

Klubbkveld

Hvis du ikke så Scott Capurro(US) sist gang, så gikk du glipp av noe. Men du må like det mørkt og du må like det drøyt. Det er selvutleverende til det smertefulle. Ingen tabuer blir ubrutt. Her er det verdensklasse på både materiale og mørkheten. Dave Picket(US) som driver de engelske kveldene i Stavanger er også her. Tor Inge Ulveseth er konferansier og Rune Lothe er også klar. Er du ?

Scott Capurro(US) er en komiker vi rett og slett må advare alle om at er veldig drøy. Her brytes flere tabuer enn du ante fantes. Men liker du det mørkt, så er han midt i blinken. Er et av de store navnene innen komikken på verdensbasis, har vunnet priser og anbefales for folk med ihvertfall mellomtykk hud. Er du religiøs eller lett fornærmet - ikke kom.

Rune Lothe vant Comedy Fight Club for andre gang på rad. Er blitt skikkelig likanes på scenen, har funnet stilen og er på vei ut i verden for å latterfrelse den med selvironiske tekster fra et liv som arkivar i en tøff hverdag. Veldig morsom kar fra Voss som begynner å få seg mange fans der ute.

Dave Pickett(US) er fast konferansier på engelskkveldene til SUStavanger. Er fra LA. men er nå gift og bosatt i Oljebyen. Han har skråblikk på sitt eget liv og snakker mye om sin oppvekst i et beinhardt og ofte kriminelt miljø i Junaiten og hvordan det er å nå bo i Norge med en lensmann som svigerfar.

Hans Magne Skard er med i improgruppen Cimepro og er en av bergens mest rutinerte og flinkeste improfyrer. Nå har han så smått begynt med standup og etter en gang på labben ble han booket inn til Ricks. Vi spår at dette etterhvert blir utrolig bra og det blir spennende å se hvor morsom Hans Magne kan bli.

Konferansier: Tor inge Ulveseth kjenner no kmange igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom. Han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager