fredag 4 mai

Klubbkveld

Endelig er Lisa Tønne tilbake på vår scene. Ikke siden vi holdte til på Kvarteret har Lisa, som er en av norges mest kjente komikere fra både skjerm og scene, vært på besøk. Og vi gleder oss veldig. Christoffer Schjelderup er konferansier, og han får med seg Dave Pickett(US), en kar som holder til i Stavanger og er fast konf på engelskkveldene der nede. Terje Torkildsen fra Mongoland er på besøk og Rune Lothe stikker innom.

Lisa Tønne er et velkjetn navn i Norge. Kjent fra serier som blant annet "Seks som oss" og "Ali Reza" og er en av de mest brukte komikerne til SUNorge. Denne damen er rask i truten, har et fantastisk kroppsspråk og kan være grovere i kjeften enn en full nordlending. Alltid med sjarm og glimt i øyet.

Rune Lothe vant Comedy Fight Club for andre gang på rad. Er blitt skikkelig likanes på scenen, har funnet stilen og er på vei ut i verden for å latterfrelse den med selvironiske tekster fra et liv som arkivar i en tøff hverdag. Veldig morsom kar fra Voss som begynner å få seg mange fans der ute.

Dave Pickett(US) er fast konferansier på engelskkveldene til SUStavanger. Er fra LA. men er nå gift og bosatt i Oljebyen. Han har skråblikk på sitt eget liv og snakker mye om sin oppvekst i et beinhardt og ofte kriminelt miljø i Junaiten og hvordan det er å nå bo i Norge med en lensmann som svigerfar.

Terje Torkildsen gjorde sterkt inntrykk på veldig mange som kverulerende taxisjåfør i kultfilmen 'Mongoland'. Har i en årrekke vært general for Humorfestivalen i stavanger og er en moromann som har holdt på i en årrekke og underholde folk med sin lune humor og sitt rare hodet som tenker litt annerledes enn de fleste av oss.

Konferansier: Christoffer Schjelderup har vært nominert til 'Stå-Opp'-prisen, er en av grunnleggerne av SUBergen og er en av de som skal ha takk for at det nå har kommet en liten bølge av standupkomikere fra Bergen som gjør seg gjeldene i Bergen. Du kan bli fan av han her, følge han på twitter eller sjekke han ut på tidig. Gjør det!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager