onsdag 9 mai

Klubbkveld

Fredrik Anderson(S) er en svenske som gjør suksess i England. Her prater han svensk, forstås, og vi lar oss sjarmere av den lugne humoren til Fredrik. Har vært her før, og vi liker alltid å ha over det beste fra Sverige. En ung og fremmadstormende komiker som får med sjefen får standupen som har reist seg opp på Os. Og Nils Erik Flatøe som driver Selklubben, for de akademiske standuperene i Oslo. En herlig kveld.

Fredrik Anderson(S) var profesjonell tryllekunstner. Bestemte seg så for å bare være morsom og reiste fra Sverige til London(!) for å bli skikkelig bra. Og nå reiser han rundt over det meste og er gøyal. Elegant og herlig frekk og en svenske som ikke bare har et navn i hjemlandet, men også England. Har vært her før og vi gleder oss til å le av han igjen!

Nils Erik Flatøe er for øyeblikket sjefen for Selklubben, en akademisk komiklubb i Oslo. Men du trenger ikke å uroe deg. Nils Erik er morsom for de som ikke har filosofieksamen også. Utleverer seg selv og sitt liv på en sjarmerende og ofte hysterisk morsom måte.

Pål Rønelv kommer inn for Jon Hægland, og det liker du. Spesielt hvis du liker sære og originale tanker fra Herr Rønelv. Mannen har en litt annen måte å tenke på. Og han liker å dele sine rare tanker med oss i publikum. Og vi ler av han, for det er det han liker. Rart :)

Tormod Follesø er en lettere nerdete lærerstudent fra Stord som deler av sine tanker og følelser på en scene nær deg. Skriver standup hele tiden og blir vassere og morsommere for hver gang han står. En å se opp for! Du kan se han på BSTV her!

Konferansier: Tomas Nesse er en av de mest kjente trynene på vår side. Morsom på sin egen måte. Fantastisk til å fortelle. Observerer ting andre ikke har drømt om å tenke og er bare helt enkelt veldig vittig. Hvis du ikke tror det selv, sjekk han ut her!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager