fredag 11 mai

Klubbkveld

Christoffer Schjelderup avslutter denne kvelden som står i Tomas Nesse sitt tegn. To av de første komikerne vi hadde på vår scene, og to som har levert mye magi oppigjennom årene. De får med seg Harald Ellingsen, en morsom fyr fra Stavanger. De får med seg Jon Hægland og Nils Erik Flatøe som driver hver sin komiklubb foruten å være morsomme. Wow!

Christoffer Schjelderup stepper inn for Jan Rune som må avlyse, og det er ingen dårlig innbytter dette. Headliner på de fleste klubbene i Norge, og nå er han øverst på plakaten på sin egen klubb. Det er her han liker seg best, så gjør dere klare for lattermagi.

Harald Ellingsen er morokar fra Jæren som har gjort stor suksess nede i Stavanger med showgruppen "Eplekjekkasene" til terningkast fem over hele linjen. Har et snakketøy som han behersker til det ytterste på en scene, der han lirer av seg historier og observasjoner til den store gullmedalje.

Jon Hægland er opp og kommende komiker i Bergen. Kommer fra Os, der han også driver sin egen standup-klubb, Råkt Opp & Ned, og har en rufsete bakgrunn innen sex, drugs og rock'n'roll. Har tatt flere steg på scenen i det siste og er et utrolig spennende talent som det blir gøy å følge fremover.

Nils Erik Flatøe er for øyeblikket sjefen for Selklubben, en akademisk komiklubb i Oslo. Men du trenger ikke å uroe deg. Nils Erik er morsom for de som ikke har filosofieksamen også. Utleverer seg selv og sitt liv på en sjarmerende og ofte hysterisk morsom måte.

Konferansier: Tomas Nesse er en av de mest kjente trynene på vår side. Morsom på sin egen måte. Fantastisk til å fortelle. Observerer ting andre ikke har drømt om å tenke og er bare helt enkelt veldig vittig. Hvis du ikke tror det selv, sjekk han ut her!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager