onsdag 16 mai

Klubbkveld

I dag er konferansieren Vidar Hodnekvam, og han har slått skikkelig igjennom i hovedstaden der han på kort tid har blitt en av de faste konferansierene. Han var også med på Humorgalla til stormende jubel med bl.a. Thomas Giertsen og Espen Eckbo. Og headlineren i kveld er ingen ringere enn Per Inge Torkelsen. En av landets mest kjente komikere med stadig kvass tunge og bare en forståelse for komikk.

Per Inge Torkelsen er en legende i norsk humor. Er den mest kjente av humorgruppen 'Løgnaslaget', har kåssert på NRK utaallige ganger og er en historieforteller og vitsemaker av rang. Er også en ildsjel for norsk humor og har støttet klubben siden vi hang på Kvarteret.

Christian Mikkelsen har navnet til en tidligere statsminister, og du skal ikke se bort ifra at også denne Christian får en statue i Bergen. Selv om han er osloborger av natur, er det i Bergen han har funnet veien til scenen. Et veldig talent som vi gleder oss til å se blomstre på vår scene. Vi spår en fretid.

Olav Haugland er sønnen til en tidligere minister, er også fra øst, men det er i vest han er blitt den komikeren han er blitt. Fremhevet i Dagbladet som en opp og kommende komiker, og der er ikke de eneste som ler av Olav sine tekster og sanger. Vi er fans. Det er bare til å bli med.

Ørjan Buen er fortsatt fersk i gamet, men har allerede blitt lagt merke til av folk. Mørk i sinnet. Minimal på scenen. Ung og arrogant legger han frem sin tekst, som en bergensk Mitch Hedberg. Spennende kar med en stor fremtid.

Konferansier: Vidar Hodnekvam har på kort tid i Oslo blitt fast lørdagskonferansier på Latter. Og det er ikke uten grunn. Vidar jobber steinhardt. Han skriver for VG-TV, er med på NRK P3, du kan se han på Tidig, og han var med på 'Humorgallaen' til Thomas Giertsen. Ble av VG spådd en fremtid som en av de neste standupkomikerne å se opp for. Vi har visst det lenge.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager