fredag 18 mai

Klubbkveld

I dag er konferansieren Vidar Hodnekvam. Han er en av de faste konferansierene. Han var også med på Humorgalla til stormende jubel med bl.a. Thomas Giertsen og Espen Eckbo. Han får med seg headlineren Grim Moberg som er en av headlinerene borte på Latter også. De får med seg det beste av bergenske folk, og alle er hjemmeavlet. Vel bekomme!

Grim Moberg er en av komikerne Latter har satset mest på. Og han bor ikke i Oslo. Det sier bare litt om hvilken kapasitet Grim har. Grim har en deilig galskap, som fornøyer de fleste. En tikkende bombe av glede, som har sin helt egen stil på scenen. Vi elsker Grim og det bør du også gjøre. Se han selv her.

Christian Mikkelsen har navnet til en tidligere statsminister, og du skal ikke se bort ifra at også denne Christian får en statue i Bergen. Selv om han er osloborger av natur, er det i Bergen han har funnet veien til scenen. Et veldig talent som vi gleder oss til å se blomstre på vår scene. Vi spår en fretid.

Olav Haugland er sønnen til en tidligere minister, er også fra øst, men det er i vest han er blitt den komikeren han er blitt. Fremhevet i Dagbladet som en opp og kommende komiker, og der er ikke de eneste som ler av Olav sine tekster og sanger. Vi er fans. Det er bare til å bli med.

Ørjan Buen er fortsatt fersk i gamet, men har allerede blitt lagt merke til av folk. Mørk i sinnet. Minimal på scenen. Ung og arrogant legger han frem sin tekst, som en bergensk Mitch Hedberg. Spennende kar med en stor fremtid.

Konferansier: Vidar Hodnekvam har på kort tid i Oslo blitt fast lørdagskonferansier på Latter. Og det er ikke uten grunn. Vidar jobber steinhardt. Han skriver for VG-TV, er med på NRK P3, du kan se han på Tidig, og han var med på 'Humorgallaen' til Thomas Giertsen. Ble av VG spådd en fremtid som en av de neste standupkomikerne å se opp for. Vi har visst det lenge.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager