onsdag 23 mai

Klubbkveld

Jonas Bergland fikk vel et gjennombrudd med Komikameratene, og var vel den som kom best ut, ihvertfall hvis vi skal tro anmelderene. Vi har visst lenge at Jonas er over gjennomsnittet morsom, og det er bare å benke seg når Jonas kommer innom. André Ulvesether som driver SUÅlesund er konferansier for en helt fortreffelig aften! Samme gjengen står både onsdag og fredag.

Jonas Bergland har fått sitt eget program på VG-TV, han var med i 'Komikameratene' og er en av våre store favoritter. En mester i å finne poenger, som det formelig hagler av, når Jonas er på scenen. Var en av de første som kom over for å headline, og vi falt pladask. En av norges absolutt beste standupkomikere. Her må dere bare komme.

Pål Rønelv er en sjarmerende bergenser med veldig rare tanker. Er en av våre faste komikere, og her kan du se hvorfor. Det er ikke bare vi som digger Pål sin tilnærming til livet. Glad, morsom og han får deg til å tenke. Ikke viktige tanker. Bare ting du kanskje ikke har tenkt. Og det er jo gøy i seg selv.

Runar Bønes er pølsemaker. Det nevner vi nesten alltid, for det er så morsomt. Og det er en annen ting Runar er. Morsom. Og han blir flinkere og flinkere på scenen. Begynner å finne skikkelig formen etterhvert, og det er gøy å se en vokse på scenen. Se Runar snakke om sitt liv her.

Thomas Anthun Nielsen er et velkjent fjes og har en stemme som de fleste har hørt. Har jobbet i NRK, som utegående moromann og studiovert, har vært fotograf i BA og er redkatør i Megafon. I tillegg er han en ivrig komiker i klubben vår og du kan se en smakebit av hans vitser på tidig.

André Ulvesether har gjort som bergensere før han. Startet opp komiklubb. Og den holder til i Ålesund og er en av de best drevne i Norge. André setter opp show sammen med vår egen Roar Brekke i sommer, og er en dreven konf som med sine observasjoner og filosofering over de mange små tingene får folk til å le over det ganske land.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager