onsdag 30 mai

Klubbkveld

Vi avslutter med hjemlige komikere. Ringreven Roar Brekke blir konferansier for hjemmedyrkede komikere. Gudfaren selv er headliner, og han får med seg den stadig morsommere Anders MacAuley. Ole Soo dukker opp, som han gjør mer og mer over det meste. Og Tormod Follesø som var nær ved å knipe seieren foran Olav Haugland i studentmesterskapet i standup er også med.

Christoffer Schjelderup har i en årrekke jobbet for å få opp en av norges desidert beste klubber. Han har også vokst som komiker og reiser nå rundt i Norge som headliner og konferansier på de andre store klubbene. Du kan se hvorfor her, og du kan komme på sesongavslutningen på nok et fantastisk semester her på Ricks.

Ole Soo har på kort tid blitt en favoritt av mange i Bergen. Er en mester på å skrive standup, og var en kjenner av faget lenge før han kom seg på scenen. Nå har han begynt å bli skikkelig varm i trøyen. Vi spår han en fremtid i yrket og du kan jo sjekke ut Ole på tidig her.

Anders McAuley er jo også en stjernekomiker med videoer på tidig som du kan sjekke ut. Original og hardtarbeidene. Alltid en hårsbredd fra galskap, og det er fascinerende å se hvor Anders tar det når han kommer på scenen. Sjeldent morsom og en av de beste.

Tormod Follesø er stordabuing som er lærerstudent i Bergen. På fritidnen er han standupkomiker, og er en av de flittigste i klubben. Skriver mye nytt, tester det ut på labben og blir bedre for hver gang. Ung og lovende komiker fra Stord. De finnest de og :)

Konferansier: Roar Brekke er den mest rutinerte av våre faste og lokale komikere. Han kommer med sin rutine og garanterer en herlig avslutning på nok et fantastisk semester i Visekjelleren på Ricks. Velkommen skal dere være!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager