fredag 29 juni

Sommershowet får herlige gjester til helgen!

Humorkollektivet kjører på med "Vårt Første Sommwershow" to helger til i juni. Denne helgen får de finfint besøk av Vidar Hodnekvam som er kjent fra utallige show på Ricks og VGTVs Weltschmerz! Dette er siste mulighet til å få med seg året sommershow!

Humorkollektivet presenterer Vårt Første Sommershow -
av og med Christoffer Schjelderup, Olav Haugland og Tomas Nesse

Bergen er en by som fortjener å ha et sommershow. Og det har vi tenkt å gi den. Og vi begynner tradisjonen i år med tre av de herligste komikerne vi har oppfostret. Tomas Nesse, Olav Haugland og ikke minst Christoffer Schjelderup er likt av både kritikere og publikummere over det ganske land. Etter at SUBergen startet opp med standup i Bergen, er disse tre noen av de mest originale komikerne i byen, for ikke å si hele landet. De har laget et sommershow som leverer humor av ypperste klasse. De byr på hemmelige gjester, show, standup og galskap. Alt er lov når det er Sommershow i Bergen. Vi både håper og tror at dette skal bli en fast tradisjon i Bergen fra nå av. Noen sier at verden går under i 2012. Vi sier at det er da Sommershowet startet!

Dere er alle velkommen

Showet går fredag og lørdag fra 15. juni t.o.m. 30 juni.

Dørene: 20:30

Showstart: 21:00

Cc: 220,-

Ald.gr. 18 år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager