Sommerferie

Nå tar Stand Up Bergen en liten ferie, men fortvil ikke. Vi er tilbake med mer klubbstandup allerede i juli. Hver fredag i hele Juli skal vi ha sommerstandup oppe i den store teatersalen på Ricks. Mer informasjon kommer etterhvert som vi booker. I mellomtiden kan jo dere vente med spenning på Humorkollektivet sin sommersatsning, "Vårt første Sommershow", som har premiere 15. juni. Det gleder vi oss til :D

Etter et fullstappet semester, tar vi nå en liten ferie for å lade batteriene. Vi kommer tilbake med en herlig sommerstandup i Juli før vi peiler oss inn mot den mest begivenhetsrike høsten noensinne for vår del.

Følg også med på hva våre venner i Humorkollektivet driver på med. Først fåpr vi endelig et gjennsyn med sommershow i Bergen. 15. juni er det premiere på "Vårt første Sommershow" med Olav Haugland, Tomas Nesse og Christoffer Schjelderup pluss gjester.

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager