Sommerstandup på Kvarteret!

To torsdager skal vi ha...

Olav Svarstad Haugland prøver å overbevise verden om at han ikke arvet morens musikalske gener. Olav tar med seg ukulelen sin for å glede folk med sin musikalske humor og er vi heldig får du også møte gangsterrapperen i ham.

Tomas Nesse har i en årrekke underholdt oss bergensere med sine rare tanker og deilige fobier. Tomas er en merkelig skrue som velvillig deler sitt syn på verden på er morsom måte med punchlines og noe attåt.

Ole Soo har på kort tid blitt en favoritt av mange i Bergen. Er en mester på å skrive standup, og var en kjenner av faget lenge før han kom seg på scenen. Nå har han begynt å bli skikkelig varm i trøyen. Ole er virkelig håndverker når det kommer til standup. Poengtert og dyktig er to ord som beskriver Ole.

Thomas Anthun Nielsen er et velkjent fjes og har en stemme som de fleste har hørt. Har jobbet i NRK, som utegående moromann og studiovert, har vært fotograf i BA og er redkatør i Megafon.

Rune Lothe vant Comedy Fight Club for andre gang på rad. Er blitt skikkelig likanes på scenen, har funnet stilen og er på vei ut i verden for å latterfrelse den med selvironiske tekster fra et liv som arkivar i en tøff hverdag. Veldig morsom kar fra Voss som begynner å få seg mange fans der ute.

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager