fredag 13 juli

Sommerstandup!

Ole Soo og Anders McAuley er kveldens konferansierer. De har med seg en knippe av de beste komikerne i Bergen og ikke minst en av mest originale og morsomme: Vidar Hoidnekvam! Han headliner på klubben han startet sitt liv som morsom på. Fra sin spede start på Kvarteret, har både klubben og Vidar utviklet seg. I kveld kan vi se hvor langt vi har kommet.

Denne kvelden tar Vidar Hodnekvam på seg den grønne poengtrøyen og avslutter kvelden slik en headliner skal: Med alle i salen hikstende i latter mens tårene triller. Vidar er blitt en Gud borte i Oslo...i Bergen er han bare jævla morsom!

En av opptrekkerne heter Hans Magne Skard og er et nytt fjes på standup scenen. Men han er ingen førstereisgutt av den grunn. Hans Magne er en del av byens dyktige impro-miljø hvor han briljerer med sin absurde humor. Har du noen gang lurt på hvordan det hadde hørt ut om fisker hadde stemmebånd?

Christian Mikkelsen innehar klatretrøyen i Stand Up Bergen. Gutten har knapt satt sine bein i Bergen før han viste sitt enorme talent på scenen. Har klatret raskt opp og er virkelig en av de nye komikerne du bør få med deg i sommer.

Håvard er også debutant på den store scenen på Ricks. Håvard har sansen for de absurde observasjonene og er nok en av de nye komikerne som har kommet opp gjennom standup kurs og Humorlaboratoriet.

Ørjan Buen sitter ofte fremst i feltet for han liker å følge med på hva som rører seg der ute. Er fortsatt relativ fersk i gamet, men er en komiker du kommer til å høre mye fra i tiden fremover.

I de gule ledertrøyene finner du Ole Soo og Anders McAuley. Sammen skal de lede laget i løpet av kvelden. Ole er virkelig håndverker når det kommer til standup. Poengtert og dyktig er to ord som beskriver Ole. Anders går med en skuespiller i magen og av og til kommer denne ut og Anders glir inn i rollen som Helge Jordal eller Tone Damlie Aaberge.

Du kan nå vinne billetter til herligheten ved å gå inn på BA.no sine sider.

Dørene åpner 2030

Showstart 2100

Ald.gr. 18 år

Cc: 130,-

For mer informasjon se www.standupbergen.no.

God sommer!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks Teater
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager