fredag 20 juli

Sommerstandup!

Senk skuldrene og slapp av. Det er sommer og hver fredag i juli kan du stikke innom Ricks for å le i totimer i strekk sammen med de morsomste folkene i Bergen. Roar Brekke er headliner. Showet blir ledet av konfeparet Vidar Hodnekvam og Olav Svarstad Haugland, som begge er stigende stjerner på standuphimmelen. Dette blir en herlig kveld med mye moro.

Roar Brekke er selve veteranen innen standup i Bergen og er kveldens hovedmann. Roar er en meget fysisk komiker og er, ifølge onde tunger, Oddas nest største sønn etter Frode Grytten. Roar deler gladelig sine erfaringer og har blant annet holdt kurs for menn i hvordan de skal innta en hotdog på byen etter en fuktig aften.

Jon Hægland tok det store skrittet og åpnet standup-klubb på Os og osingene gikk mann av huse for å oppleve humor på sin egen hjemplass. Jon er ikke bare en dyktig gründer, han er også en meget dyktig komiker med sans for den litt mørke siden av livet.

Eirik Krokås er kveldens nyeste tilskudd. Eirik gikk på barneskolen da Roar Brekke debuterte men Eirik blir ikke nervøs av den grunn. Nok en komiker som kommer opp fra miljøet rundt Humorlaboratoriet og vi gleder oss til å se ham på den store scenen.

Jan Tore Kristoffersen er et navn i standup-miljøet få har gått glipp av. Jan Tore har en energi og en kreativitet som mangler sidestykke. Etter en liten eksamenspause er Jan Tore nok en gang klar til å få deg til å le så tårene triller.

Pål Rønelv er også en av veteranene innen Stand Up Bergen. Gled, etter eget utsagn, stille gjennom skolesystemet på Askøy uten å skille seg ut, for så å ta steget opp på scenen for å skille seg ut med sine absurde betraktninger.

Kvelden skal trygt ledes av Olav Svarstad Haugland.  Olav dro fra gode, trygge omgivelser i Asker og til Bergen. Er med å driver en impro-klubb og kan vel best beskrives som uberegnelig.

Du kan nå vinne billetter til herligheten ved å gå inn på BA.no sine sider.

Dørene åpner 2030

Showstart 2100

Ald.gr. 18 år

Cc: 130,-

For mer informasjon se www.standupbergen.no.

God sommer!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks Teater
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager