fredag 27 juli

Sommerstandup!

Stian Blipp har på kort tid gått fra P5 til P3 til programleder i Tv2 sin satsing "Norske Talenter". Han får med seg en annen talentfull fyr, nemlig Tor Inge Ulveseth, og sammen skal de lede en magisk kveld. Gudfaren selv, Christoffer Schjelderup er headliner, og setter et verdig punktum for en finfin sommerstandup. På Ricks er det standup året rundt. Og mere blir det :)

Christoffer Schelderup foreslår at vi alle ånder på de som sniker på Bybanen. Christoffer er samfunnsrefseren som sparker i alle retninger, alle står i fare for å få passet sitt påskrevet av Fanas store sønn og av og til sparker han seg selv i leggen. Sånt blir det god humor av!

Olav Svarstad Haugland prøver å overbevise verden om at han ikke arvet morens musikalske gener. Olav tar med seg ukulelen sin for å glede folk med sin musikalske humor og er vi heldig får du også møte gangsterrapperen i ham.

Harald Olsen er en ny komiker som jobber hardt med å slå seg opp innen humor. Med samme navn som kongen gir han deg et innblikk i sitt sære liv. Han har vokst opp på Sotra, noe som bør gi opphav til mye komikk.

Jon Gregor Thorsen er nok et produkt av Stand Up Bergen sine standupkurs og miljøet rundt Humorlaboratoriet. Nok et tilskudd til et stadig voksende komikermiljø og vi ønsker Jon Gregor velkommen til Ricks.

Ellinor Kristiansen er et velkjent ansikt i Stand Up Bergen selv om hun tok turen over fjellet for å bli voksen med fulltidsjobb og kommende ektemann. Ellinor er alltid et friskt pust der hun setter ord på det jenter ikke tør å sette ord på, i alle fall ikke på en scene foran masse folk.

Kveldens programleder par eller konfransierer kniver om tittelen årets mest velkledde. Stian Blipp og Tor Inge Ulvesteth er virkelig noe å glede seg til. Stian har med rakettfart tatt steget inn i TV-bransjen hvor han skal være med å jakte på talenter på TV2, mens Tor Inge stadig kommer hjem med edelt metall i kofferten etter at NM i trylling er over. To ulike stiler møter hverandre i en humoristisk kung fu kamp ingen bør gå glipp av.

Du kan nå vinne billetter til herligheten ved å gå inn på BA.no sine sider.


For dere andre anbefaler vi å gå inn på www.billettservice.no for å få tak i billetter.
Dørene åpner 2030

Showstart 2100

Ald.gr. 18 år

Cc: 130,-

For mer informasjon se www.standupbergen.no.

God sommer!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks Teater
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager