fredag 6 juli

Sommerstandup!

I hele juli kjører vi sommerstandup på Ricks hver eneste fredag. Her får se hva som rører seg i det bergenske miljøet. En fin blanding av rutinerte komikere og nyere navn som kommer opp. Vi starter med Christoffer Schjelderup og Tomas Nesse, som kommer fra suksessen med "Vårt Første Sommershow" og er konferansierer den første kvelden. Anders McAuley dukker opp som headliner, og Pål Rønelv, Tormod Follesø og Runar Bønes fullfører kvelden.

Anders McAuley imponerte nylig BA sin anmleder da han var gjest i Sommershowet. Begynner å bli en rutinert komiker som har funnet sin egen greie. Det er spontan galskap og herlig imitasjoner blandet sammen med standup med utgangspunkt i Anders sin egen verden. Har nettopp vært på P3 med sitt radioprogram "Kirketid". Aner vi et gjennombrudd snart?!

Pål Rønelv er i år igjen selveste plakatmannen om sommeren. Pål utstråler kos og glede, og er en gjennganger på scenene her på Ricks. Har og begynt å reise rundt i det ganske land, og har funnet ut at de ler av Pål i hele Norge. Og nå skal vi le av han på hjemmebanen Ricks.

Runar Bønes er en bergenser som i en alder av 21 endelig har fullført videregående. Det er kanskje ikke så rart at det tar litt tid, når han er pølsebonde og komiker på fritiden. Blir inspirert av sin egen tilværelse som altfor gammel skoleelev på en dramalinje, og gjør komikk med røtter i seg selv.

Tormod Follesø er en stordabu som studerer i Bergen og innimellom dukker han opp på en scene med fornøyelige tekster om hvordan x-box har ødelagt hans syn på verden og hysteriske historier om stalking. Tar nye steg hele tiden og tar nå steget opp på den store scenen på Ricks.

Tomas Nesse har i en årrekke underholdt oss bergensere med sine rare tanker og deilige fobier. Tomas er en merkelig skrue som velvillig deler sitt syn på verden på er morsom måte med punchlines og noe attåt.

Christoffer Schjelderup er konferansier nummer to denne kvelden. En av de mest rutinerte komikerne vi har å by på. Startet klubben i sin tid og er fortsatt en av de mest aktive komikerne vi har i stallen.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks Teater
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager