torsdag 2 august

Sommerstandup på Kvarteret!

Stand Up Bergen flytter tilbake til der det hele startet! I 2005 startet vi opp med standup på Kvarteret, og vi har holdt på siden. Det var på Kvarteret, som en del av ASF at Stand Up Bergen ble født. Etterhvert flyyttet vi bort på Ricks, men studentene har vi tatt med oss og nå reiser vi "hjem" igjen. På deres hjemmebane, og viser frem det beste av bergensk komikk. To torsdager fremover, reiser vi tilbake til begynnelsen og gleder oss til to fantastiske kvelder med standup!

Konferansier: Christoffer Schelderup foreslår at vi alle ånder på de som sniker på Bybanen. Christoffer er samfunnsrefseren som sparker i alle retninger, alle står i fare for å få passet sitt påskrevet av Fanas store sønn og av og til sparker han seg selv i leggen. Sånt blir det god humor av!

Tor inge Ulveseth kjenner no kmange igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom. Han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Jon Hægland tok det store skrittet og åpnet standup-klubb på Os og osingene gikk mann av huse for å oppleve humor på sin egen hjemplass. Jon er ikke bare en dyktig gründer, han er også en meget dyktig komiker med sans for den litt mørke siden av livet.

Pål Rønelv er også en av veteranene innen Stand Up Bergen. Gled, etter eget utsagn, stille gjennom skolesystemet på Askøy uten å skille seg ut, for så å ta steget opp på scenen for å skille seg ut med sine absurde betraktninger.

Anders McAuley imponerte nylig BA sin anmleder da han var gjest i Sommershowet. Begynner å bli en rutinert komiker som har funnet sin egen greie. Det er spontan galskap og herlig imitasjoner blandet sammen med standup med utgangspunkt i Anders sin egen verden. Har nettopp vært på P3 med sitt radioprogram "Kirketid". Aner vi et gjennombrudd snart?!

Dørene åpner: 20:30

Showet starter: 21:00

Cc: 100,-(Kun i døren)

Sted: NB! Kvarteret

Ald.gr. 18 år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Kvarteret
Pris:100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager