onsdag 22 august

SESONGSTART

Dex Carrington kommer! Sist han var her, var stemingen i taket. To dager var utsolgt god tid i forveien, og det var en elektrisk stemning da Dex kom på scenen. Denne mannen har masse fans, og det er velfortjent. Er mest kjent fra sitt reiseprogram på Mtv og VGTV, men her er det standup det går i. Kvelden blir ledet av Christoffer Schjelderup og han får med seg det beste av bergensk og norsk standup. Herlig start på en morsom høst!

Dex Carrington er blitt et skikkelig fenomen. Om han er på MTV, VG-TV eller på en standupscene, så blir det alltid show og rockestemning. Løp og kjøp, her blir det utsolgt!

Christian Mikkelsen er en østlandsk "bergenser" som er blitt en del av Stand Up Bergen. Veldig morsom, naturlig på scenen og med en stor fremtid som komiker. Er allerede gøy, kommer til å bli enda gøyere.

Ole Soo har på kort tid blitt en favoritt av mange i Bergen. Er en mester på å skrive standup, og var en kjenner av faget lenge før han kom seg på scenen. Nå har han begynt å bli skikkelig varm i trøyen. Ole er virkelig håndverker når det kommer til standup. Poengtert og dyktig er to ord som beskriver Ole.

Ørjan Buen kjører herlig dead-pan. Korte vitser og betraktninger. Ofte inn i det mørke. Velskrevet og morsomt, kanskje ikke for alle, men de som tar det, elsker det. En spennende fyr med mye på lager. En å se opp for!

Konferansier: Christoffer Schjelderup var med å starte opp hele klubben, og er fortsatt med å drive den. Har vært nominert til Stå Opp-prisen og er en av de morsomste bergenserene på Ricks denne dagen!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager