torsdag 23 august

HumorLaboratoriet

To ganger i måneden arrangerer Stand Up Bergen 'Humorlaboratoriet'. På labben kan det meste skje. Vi tester ut nye komikere, de tester ut oss, komikere tester ut nye ting, og folk som ikke har sett komikk, og vil gjøre noe nytt, kommer for å se. Og andre. De kommer på 'Kosmo', for nedi kjelleren er det en intim scene som er perfekt. Vi sier at Humorlaboratoriet er stedet der nye komikere tester ut sitt beste materiale, og der de beste komikerne tester ut sitt nyeste materiale.

Camilla Olsen

Roger Nilsen

Thomas Teige

Christian Mikkelsen

Jon Hægland

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Dørene åpner: 20:00

Showet starter: 21:00

Cc: 50,- (Billetter i Døren!)

Sted: Kosmo

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Kosmo
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager