fredag 24 august

Klubbkveld

Dex Carrington kommer åpningsuken av høsten 2012. Det kommer til å bli en pangstart og vi håper at du er der når det skjer! Dex er blitt veldig populær i Norge etter sine fete reiseprogrammer for MTV og VG-TV, og han har også gjort seg bemerket på standupscenen. Det er bare å komme seg til billettservice, for her blir det rifft om billettene. Gudfaren selv, Christoffer Schjelderup kommer og konferansierer. Erlend Osnes, driver Stand Up Bodø er tilbake, og det blir nok gjennsyn med de beste bergenske og norske komikerne vi får tak i.

Dex Carrington er blitt et skikkelig fenomen. Om han er på MTV, VG-TV eller på en standupscene, så blir det alltid show og rockestemning. Løp og kjøp, her blir det utsolgt!

Christian Mikkelsen er en østlandsk "bergenser" som er blitt en del av Stand Up Bergen. Veldig morsom, naturlig på scenen og med en stor fremtid som komiker. Er allerede gøy, kommer til å bli enda gøyere.

Erlend Osnes er en festlig fyr fra Nord. Driver Stand Up Bodø, prater skjit på radioen og er en trivelig kar med mye på hjertet. Heldigvis er det morsomt, og Erlend er en knakanes morsom fyr. Det eneste negative med hele Erlend er at han er veldig pen. Men det får gå :)

Tormod Follesø har stått endel på Ricks, og begynner å bli varm i trøyen. Lærerstudenten fra Stord har mye materiale som går på sin egen utilstrekkelighet, noen sparker nedover, Tormod sparker innover. Og vi ler.

Konferansier: Christoffer Schjelderup var med å starte opp hele klubben, og er fortsatt med å drive den. Har vært nominert til Stå Opp-prisen og er en av de morsomste bergenserene på Ricks denne dagen!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager