fredag 31 august

Klubbkveld

Anders McAuley og Tomas Nesse er to av komikerne i Stand Up Bergen som har gjort seg mest bemerket både i denne byen og andre. Anders reiser land og strand rundt, varmer endel opp for Zahid Ali, og er også P3 ansatt hver sommer med det deilige fjaseprogrammet 'Kirketid'. I kveld er han konf, får med seg noen veldig morsomme bergensere og topper hele sulamitten med den alltid morsomme Tomas Nesse. Hva skal vi si om han? At han er morsom. Det holder lenge det. Velkommen!

Tomas Nesse er en morsom kar som startet sin karriere som vitsemaker tilbake da vi var på Kvarteret. Det gikk ikke lang tid før Tomas var en lokal "stjerne" og han har ikke sett seg tilbaek siden. Nå er han morsom over hele Norge, men det er i Bergen han er best.

Eirik Krokås er ganske fersk i gamet. Han er askøyværing, men elsker best å reise inn til byen for å være morsom på en scene. Begynner å finne ut av det nå, og har begynt så smått å få litt scenetid på Ricks. Ung og kommende komiker!

Jan Tore Kristoffersen er en uredd type som øser på med energi, orinigal tenking og en sjarmerende rarhet som treffer deg midt i lattermuskelen. Når Jan Tore rocker huset, da river han ned taket.

Tor inge Ulveseth er tørrvittig så det holder, med et flir på lur og muligens en kanin i buksen. Blander trylling med standup, helst korte vitser, onelinere og gjerne en sang når han føler for det. Erfaren og fin fyr som reiser rundt over det meste og får folk til å flire!

Konferansier: Anders McAuley har karismaen til en småbrisen ire., og alt det som det fører med seg. Fordi han har irsk blod, han er spinnvill og møljer sammen parodier, skråblikk og intime historier i et tempo kun Robin Williams overgår.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager