Vil du være med i StandUpBergen?

Stand Up Bergen er en organisasjon drevet av komikere og andre som elsker komikk. Vi arrangerer klubbkvelder to ganger i uken og innimellom kommer det noen helaftens show. Komikerne er med å dra lasset, men vi har også andre frivillige som står i døren, går med plakater, styrer lyd og gjør andre ting som er nødvendig for å drive en standupklubb av SUBergen sitt kaliber! Kunne du tenkt deg å være med å drive komiklubb? Les mer...

Hovedsaklig er det komikerne som gjør all jobben når vi har klubbkvelder og andre arrangementer, men du er hjertelig velkommen hvis du bare er en fan av å le og vil hjelpe til med å gjøre SUBergen til en enda bedre klubb. Vi er kjent i Norge for å ha det kanskje beste publikummet som finnes, og det er en herlig atmosfære på Ricks når vi kjører igang med standup.

Kunne du tenkt deg å styre lyden, stå i døren, gå med plakater, arrangere kvelder, designe plakater, drive hjemmesiden? Vi er åpen for det meste, og det er bare å sende en mail til post@standupbergen.no hvis du har lyst til å komme å hjelpe oss.

Vi kan tilby et morsomt miljø(bokstavelig talt), gratis inngang på alle standupbergen sine arrangementer, fest og moro og en sjanse til å berike livet ditt med humor av ypperste klassse. Vi har komikere fra Norge, Bergen og faktisk hele verden.

Håper vi ses!

Mvh. Christoffer Shcjelderup, nestleder, grunnlegger og komiker i SUBergen

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager