Studentrpiser på onsdager!

Vi startet Stand Up Bergen opp på Kvarteret, for hovedsaklig studenter og de trykket oss til sitt bryst fra første stund. Vi har alltid likt studentene, og får å gi noe tilbake til de som muligjorde at vi vokste til det vi har blitt, har vi nå bestemt oss for å ha studentpriser på onsdager. Det betyr at hvis du kommer i døren, viser frem studentbeviset ditt, så får du billettene for 100 kroner kontant i døren. I baren er det også litt mer studentvennlig, så det er bare å komme innom for å le!

Studenter er alltid velkommen, selvfølgelig både onsdag og fredag, men siden fredag er en mer "voksen" dag, så har vi alltid hatt det litt billigere på onsdagene her på huset. Nå gjør vi det også litt billigere å komme inn. Er du student koster det kun 100 spenn i døren for to timer med det beste av norsk, utenlandsk og ikke minst bergensk humor.

Vi har lenge hatt, i manges øyne, norges beste publikum. Det er dere studenter absolutt med på å gjøre det til, og vi føler det er p tide å gå litt tilbake. I høst blir det studentpris på onsdager hvis du kommer i døren.

Studerer du i Bergen og liker å le. Kom innom! Vi holder til på Ricks og vi håper at du kan spre det til andre studenter og studiner som holder til her i Bergen. Dere er alle hjertelig velkommen og nå har vi til og med en herlig rabatt til dere.

Håper dere tar turen innom,

mvh. Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager