onsdag 5 september

Johan Glans(S) - World tour of Skandinavien

Johan Glans(S) er en av de morsomste svenskene som finnes. Nå kommer han med et helaftens standupshow som endel av hans "World Tour of Skandinavien". Dette er julaften og pinse på en gang for oss som elsker å le av de beste komikerne, og her kommer en godbit av de sjeldne. En av de store favorittene våre. En fyr som kan få alle til å le. Treffer i bredden, men har fortsatt brodd. Johan Glans er rett og slett bare veldig morsom!

Etter to hektiske år som skuespiller i teatersuksessén "Spamalot" i Sverige og den etterlengtede langfilmen "Kvarteret Skatan reser till Laholm" vender en av sveriges mest populære og prisbelønte komiker til sin favorittplass: En scene med en mikrofon och klassisk stand up på menyen. I "World tour of Skandinavien" tar Johan Glans med seg helt nytt materiale til Norge, Finland, Danmark og Island før det blir Sverigepremiere den 10 oktober i Halmstad. Deretter følger en lang turné over hela sverige helt frem til våren 2013.

Mer info om forestillningen finner du på www.johanglans.se

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:300,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager