fredag 7 september

Klubbkveld

Den geniale Australieneren Andy Taffs kommer tilbake på Ricks og erstatter en TV-opptatt Stian Blipp. Ut går lyder med munnen, inn kommer kjappe punchlines og utrolige observasjoner! Andy får med seg den stakkarslige, men akk så morsom Rune Lothe, pølsemakeren Runar Bønes, supernykommer Christian Mikkelsen og vår egen mannelige femme fatal: Anders McAuley. Som indianerene ville sagt det: Pow, for en kveld!

Andy Taffs er en av få profesjonelle utenlandske standupkomikere vi har i Norge. Andy har reist rundt halve kloden med sine show, opptrådt på humorfestivaler og standupklubber i over 11 land - og nå har han altså valgt å legge Norge for sine føtter.

Rune Lothe er fortsatt arkivar og fra Voss og føler du morsinnstinktet sparke inn, så er det nok helt normalt. Han ser ut som en forvirret unge i voksenklær, men er alikevel fantastisk morsom og veldig festlig.

Runar Bønes er pølsemaker/komiker fra Bønes. Han er nettopp ferdig russ, i en alder av altfor gammel og gjør gladelig narr av seg selv og alle rundt han i en herlig selvutleverende stil.


Christian Mikkelsen opptrådde nettopp på Latter, og ble godkjent morsom av alle komikerne i salen. Det har jo visst lenge, for Christian hører hjemme på scenen. Naturlig morsom og veldig, veldig flink.


Konferansier: Anders McAuley er bare deilig sjarmerende med sin slentrende stil som fyker fra samfunnsrefs, til fjas til en imitasjon som ender i galskap. Anbefales på det sterkeste. En Anders i form er morsommere enn de fleste.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager