onsdag 12 september

Klubbkveld

Glenn Wool(CAN) er en av de morsomste vi har hatt over. Nå regjerer han borte i USA, han reiser rundt i hele verden og er morsom, og han kommer altså innom Ricks. Forrige gang han var her, var det rockestemning. Forventer det samme i år, for Glenn er en av de morsomste.

Glenn Wool(CAN) er en canadisk favoritt av oss i Stand Up Bergen. VAr en av de første utlendningene vi ville ha over, og vi fikk det til. Har vokst litt siden han var her sist, men er ikke for stor til å komme innom bergens herligste komiklubb.

Pål Rønelv har vært et fast innslag på vår scene helt siden starten. Har blitt omtalt som Gladtjukken, men det synes vi er langt over streken. Vi synes bare han er jævlig morsom med sine rare tanker om det meste. Og så er han alltid blid. Vi bare elsker Pål!

Sjur Mjanger er ganske ny i standupsammenheng her i Bergen. Var på med på kurs, stod et par Humorlaboratorium og nå er han begynt å komme seg inn på Ricks. Spennende fyr og gøy å følge med på de nye som popper opp utover høsten.

Grim Moberg er en gladtjukk vossing, med et enormt komisk talent. Det er ikke alltid du er sikker på hva og hvorfor du ler, ikke en gang Grim kan peke på det, men vi gjør det alle sammen. Ler med Grim når han tar oss inn i sin galskap. Og der blir vi til han slipper oss ut, lykkelge, to kilo lettere og småforvirret. Det anbefales på det sterkeste.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager