fredag 14 september

Klubbkveld

Lars Berrum er opp og kommende komiker som erobrer hjerter over hele Norge. Det er galskap satt i system, og er nok det nærmeste du kommer en som folk enten elsker eller hater. Vi elsker han og falt pladask første gang han stod på vår scene. En annen vi tidlig fikk sansen for er Grim Moberg. Unik og rar og hele tiden morsom. De tar med seg morsomme folk fra stallen til SUBergen og det er bare å komme hvis du elsker å le!

Lars Berrum er fimelig ny på standupscenen, men er allerede omtalt i dagbladet som representant for den nye bølgen av norske standupkomikere som kjører sin egen stil og høster latter på litt mindre tradisjonelle måter. Lars er kun lik seg selv og vi digger det. En av de herligste man finner for tiden.

Pål Rønelv har vært et fast innslag på vår scene helt siden starten. Har blitt omtalt som Gladtjukken, men det synes vi er langt over streken. Vi synes bare han er jævlig morsom med sine rare tanker om det meste. Og så er han alltid blid. Vi bare elsker Pål!

Tormod Follesø er en snodig og morsom skrue fra Stord. Skriver noen fantastiske vitser, og er en hardtarbeidene lærerstudent som stadig oftere tar en runde på Ricks eller Humorlaboratoriet.

Sjur Mjanger er ganske ny i standupsammenheng her i Bergen. Var på med på kurs, stod et par Humorlaboratorium og nå er han begynt å komme seg inn på Ricks. Spennende fyr og gøy å følge med på de nye som popper opp utover høsten.

Grim Moberg er en gladtjukk vossing, med et enormt komisk talent. Det er ikke alltid du er sikker på hva og hvorfor du ler, ikke en gang Grim kan peke på det, men vi gjør det alle sammen. Ler med Grim når han tar oss inn i sin galskap. Og der blir vi til han slipper oss ut, lykkelge, to kilo lettere og småforvirret. Det anbefales på det sterkeste.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager