onsdag 19 september

Klubbkveld

Carey Marx(UK) er en annen favoritt fra det store utland. En rar brite, som om det finnes noen annen type, som har et komisk sinn litt annerledes enn andre. Har vunnet priser for sine soloshow, og har vært jevnlig på tv i England. Absolutt en som er verdt å ta turen innom Ricks for å le av. Konferansieren er den rutinerte norske komikeren Christer Torjussen, som er aktiv som aldri før. Vi får en åpen mikrofon denne onsdagen, en dame som heter Camilla Meyer Olsen, og vi tar og fyller på med Thomas Anthun Nielsen, Jon Hægland og ikke minst Olav Haugland.

Carey Marx(UK) er en kritikerrost engelsk komiker som har turnert borte på øyen i en årrekke, og en vi har jaktet etter en god stund. Endelig kommer han over til Norge og til vår herlige klubb på Ricks. Annerledes og veldig, veldig morsom.

Olav Haugland har blomstret som komiker etter at han begynte å studere for et par år siden, og har også fått endel strenger å spille på. Er også aktiv i det bergenske impromiljøet, er morsom med sin ukulele og er en opp og kommende komiker å følge med på.

Jon Hægland er fra Os, og har startet opp standupklubb der, som går så det suser. Står endel på scenen for tiden, og blir bare morsommere og morsommere ofr hver eneste gang. Selvutleverende, mørk og tidvis genial.

Thomas Anthun Nielsen har som alltid veldig mange jern i ilden. Dukker opp på "Homsepatruljen", er tilbake som redaktør i Megafon, har sitt eget program på studentradioen og jommen santen er han komiker også.

Camilla Meyer Olsen debuterer på Ricks på en åpen mikrofon denne kvelden. Veldig sjarmerende dame fra Bergen, som har utråling og sjarm nok til å bli skikkelig morsom.

Konferansier: Christer Torjussen er en av norges mest brukte komikere. Reiser land og strand rundt og får folk til å hikste av Latter. Gjorde stor suksess i sommer da han var med på "Sommerlatter" og det er alltid hyggelig med besøk fra Christer.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager