torsdag 20 september

HumorLaboratoriet

To ganger i måneden arrangerer vi laboratorium der vi forsker på nye komikere, nye stiler og nytt materiale. Komikere fra Bergen, har sin egen scene der de kan leke seg litt, og vi innviterer alle til å komme innom. Her kan du se den neste stjernen innen komikk, for første gang. Du kan få se en vits, ingen har hørt før, og aldri får høre igjen. Alt kan skje og det er alltid noe deilig med å gå ned i kjelleren på Kosmo, der vi har en av de minste scenene i byen å boltre oss på.

"Det beste av de nyeste, og det nyeste av de beste komikerne i Bergen".

Komikerne som står opp er:

Christer TorjusseN

Henning Eide

Håvard Henriksen

Jan Roger Voll

Sjur Mjanger

Christoffer Schjelderup

Konferansier: Ole Soo

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Kosmo
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager