fredag 21 september

Klubbkveld

Ole Soo debuterer som konferansier ikveld, og det er ikke bare, bare. Det er konferansieren som har ansvaret for at kvelden skal bli en suksess. Det er han som varmer opp publikum, binder showet sammen og er motoren som driver underholdningen fremover. Han får med seg toppet lag med Jon Hægland, Thomas Anthun Nielsen og Olav Haugland. Noen av de beste opp og kommende komikerne i Norge akkurat nå. Til slutt får vi en headliner av ypperste merke. Ørjan Burøe er en rutinert komiker. Han har gjort det meste og nå er han her, som er en perfekt slutt på en lang uke. Vel bekomme!

Ørjan Burøe er i høst å se i en reklamefilm med vår egen Grim Moberg. Han er også godt kjent fra bl.a. Judas og andre tv-programmer, men det er jo først fremst Standupkomiker Ørjan er. Har vært med i toppen av norsk standup i en årrekke, og leverer varene hver eneste gang er på Ricks.

Olav Haugland har blomstret som komiker etter at han begynte å studere for et par år siden, og har også fått endel strenger å spille på. Er også aktiv i det bergenske impromiljøet, er morsom med sin ukulele og er en opp og kommende komiker å følge med på.

Jon Hægland er fra Os, og har startet opp standupklubb der, som går så det suser. Står endel på scenen for tiden, og blir bare morsommere og morsommere ofr hver eneste gang. Selvutleverende, mørk og tidvis genial.

Thomas Anthun Nielsen har som alltid veldig mange jern i ilden. Dukker opp på "Homsepatruljen", er tilbake som redaktør i Megafon, har sitt eget program på studentradioen og jommen santen er han komiker også.

Konferansier: Ole Soo har en spennende høst foran seg. Skal være med på Humorkollektivet sitt juleshow, og denne dagen debuterer han som konferansier på Ricks. Meget morsom mann fra rett utenfor Bergen.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager