onsdag 26 september

Comedy Fight Club

Comedy Fight Club er et konsept som er kokt i hop av et par komikere i StandUpBergen. Vi har gjort om på en klubbkveld, slengt inn en dommer, hevet inn en dose Roast, det hele er en uhøytidlig konkurranse som krones med en latterlig teit pokal. Publikum er med og bestemme, og stemningen pleier å være magisk. Buing og hoing er nesten påbudt og komikerne for to temaer som de må skrive nye tekster på iløpet av pausen. Nervene er ofte i høyspenn og alle elsker jo Comedy Fight Club!

I denne konkurransen skal komikerne skrive ny tekst i pausen basert på forslag fra dere i publikum. Etter fremføringen av disse, tar vi og kårer en vinner som får en pokal og masse, masse kudos og ære av de fleste :)

Komikerne som skal i ilden denne gangen er:

Roar Brekke

Christoffer Schjelderup

Tomas Nesse

Tor Inge Ulveseth

Carl Hutchinson

Ringdommer: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager