fredag 28 september

Klubbkveld

Jonas Bergland har sakte men sikkert bygget seg opp til å bli en av de beste komikerne vi har i dette landet. Var med i "Komikameratene", og i samspillet med etablerte stjerner, var det Jonas som kom best ut av det med skarpe tekster og sikker timing. Vant også prisen for årets gjennombrudd under Komiprisen i år, og det er vel fortjent. Han er konferansier, og får med seg det utenladske stjerneskuddet Carl Hutchinson, Ørjan Buen, den ferske Eirik Krokås og den alltidengasjerende Christoffer Schjelderup.

Carl Hutchinson begynte med standup i 2007, og etter det har han fått strålende kritikker og vunnet en rekke mer eller mindre prestisjetunge priser. Det er vel ikke så mye mer å si enn at han er veldig, veldig morsom. Det holder i massevis det :)

Christoffer Schjelderup seiler opp som en av de nye komikerne som er vel verdt å få med seg fra Bergen. Det har vært en liten bølge med flinke folk fra miljøet rundt klubben på Ricks, og her har vi en av de mest etablerte i aksjon. Se opp for nye tekster, men gammelt hat.

Ørjan Buen leverer vitser dead-pan-style og er en av mange fremmadstormende og unge bergensere på komiscenen. Går ikke av veien for å spøke om absolutt alt og får folk til å både le og vri seg samtidig.

Eirik Krokås debuterte tidligere i år på Humorlabben, og har etterhvert gått gradene og kommet inn i varmen på Ricks. Ung og uredd og med en enorm trang til å stå på scenen og få ting ut. Opp og kommende og herlig type fra Askøy som vi forventer å se mer og mer i tiden fremover.

Konferansier: Jonas Bergland er en av favorittene våre borte i Oslo. Ikke minst på grunn av en naturlig sans for timing som overgår de fleste. Når du slenger på smarte tekster, og en evne til å aldri slutte å være morsom, er det ikke rart at Jonas vant Komiprisen sist. Vel fortjent og gleder oss til denne kvelden.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager