torsdag 5 januar

SESONGÅPNING MED DANIEL SIMONSEN, CHRISTOFFER SCHJELDERUP ++

Daniel Simonsen er headliner på årets første klubbkveld, og det er deilig å ha han tilbake i fødebyen. gjør for tiden karriere i New York og kom nettopp til semifinalen i VM i standup arrangert av the Laugh Factory. Christoffer Schjelderup er konferansier. Ble kåret til den beste komikeren av komikerne i 2014, og har bare blitt bedre siden da. Han får med seg Pål Rønelv, også med å drive klubben og vinner av VM* i standup for mange herrens år siden og Maria Stavang, aka Piateed som blir fulgt av over 50.000 på Facebook og vinner av årets nykommer under siste Humorfest. *Vestlandsmesterskapet

Daniel Simonsen

Pål Rønelv

Maria Stavang

Morten Grøtnes

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130/100(I døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager