fredag 13 oktober

Klubbkveld

Luke Benson(UK) er en brite som vi er blodfans av og det har vi vært lenge! Utrolig høy og enda mer gøy, og det er mye moro, for han er over to meter. Har vært her før med stor suksess, og har du ikke sett han, så anbefaler vi deg til å kjøpe billetter. Det blir også et gledelig gjennsyn med Tomaas Nesse, som er i babyeksil i sin egen leilighet, men har klart å komme seg fri for å være morsom to dager denne uken. Vi håper det blir mer fremover, for han er også en favoritt. De får med seg nydelige folk og det er bare å komme for å le på Ricks denne uken!

Luke Benson(UK)

Anders Lohne Fosse

Gudmund Husdal

Sandra Spjelkavik

Konferansier: Tomas Nesse

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager