fredag 20 oktober

Klubbkveld

Marcus Birdman(UK) er nok en komiker fra de britiske øyene og er en rutinert komiker med haugevis av show på Fringe, tv og rundtomkring i verden. Da vi var over på en komifestival som heter Fringe for et par år siden, så vi titalles med show. Dette var fyren Ole Soo likte best. Han leverer alltid, og har reist rundt i hele verden i flere tiår og levert komikk fra øverste hylle. En fyr å få med seg. Han får med seg en fin blanding av lokale helter og en herlig fyr fra østlandet som med "Konspirasjonspod" har en av norges mest populære podcaster.

Marcus Birdman(UK)

Tor Inge Ulveseth

Fredrik Sjaastad Ness

Thomas Anthun Nielsen

Åpen Mikk: Hanne Indrebø

Konferansier: Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager