fredag 27 oktober

Klubbkveld

Rasmus Wold har alltid levert varene. Fra han som ganske ung kom her med bakvendt caps og gjorde 5 minutter til han nå kommer som headliner etter å ha vært med påHumorgalla med blant annet Otto Jespersen og du har kanskje sett han på Latter tv eller på den siste standupen på Comedy Central. Er begynt å bli anerkjent som en av de beste, og vi har visst det lenge. Vi digger Rasmus og det har vi gjort siden første gang vi så han. Maria Stavang er i støtet for tiden og er tilbake i byen det startet. Juleshowaktuelle Sjur Koppen er konferansier. Det er duket for en klassiker denne uken der det er ingenting på torsdag og Comedy Fight Club på lørdagen!

Rasmus Wold

Maria Stavang

Kjetil Melkevik

Erik Brun-Olsen

Åpen mikk: Adrian  Andersen

Konferansier: Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager