torsdag 2 november

Klubbkveld

Christer Torjussen ble sammenlignet med Louis CK i en avis med sitt siste show, og solgte ut Ricks ganske lett, og det er ikke uten grunn. Han er alltid på. Leverer fra hjertet og er en hardtarbeidene kar som lever og ånder humor! Han får med seg en annen legende, vår egen Pål Rønelv som konferansier. Pål har vært med å drive klubben i en årrekke og var med i vårt første show på Kvarteret for 12 år siden. Jim Swann har du kanskje sett på Comedy Central, og han er uansett verdt å få med seg når han kommer over. Marius Torkildsen og Jonny Bayer kommer også.

Christer Torjussen

Jim Swann

Jonny Bayer

Marius Torkildsen

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130/100(I døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager