lørdag 4 november

"Rasister er også mennesker"

Hvordan kan vi få rasistene integrert i samfunnet slik at fremmedfrykten deres forsvinner? I debatten om hvordan vi best kan integrere minoriteter i samfunnet er det en gruppe som er glemt. Rasistene. De føler seg oversett i samfunnet, ser nye kulturer som en trussel og i kommentarfeltene skriver de med CAPS LOCK og !!! Et show om rasisme, sharialover, kjærlighet, ensomhet, karma, Marcus & Martinius og mye mer. Se et morsomt, rått og samfunnsengasjert standupshow fra en komiker med noe på hjertet. Joachim debuterte i 2005 og er sentral i det norske standupmiljøet som leder for Norges største og eldste standupklubb, Reis Deg Komikerklubb. Han ble årets Skjemtegauk i 2012 og var nominert til STÅ OPP-PRISEN for 2016.

Hvordan kan vi få rasistene integrert i samfunnet slik at fremmedfrykten deres forsvinner?

I debatten om hvordan vi best kan integrere minoriteter i samfunnet er det en gruppe som er glemt. Rasistene.

De føler seg oversett i samfunnet, ser nye kulturer som en trussel og i kommentarfeltene skriver de med CAPS LOCK og !!!

Et show om rasisme, sharialover, kjærlighet, ensomhet, karma, Marcus & Martinius og mye mer.

Se et morsomt, rått og samfunnsengasjert standupshow fra en komiker med noe på hjertet.

Joachim debuterte i 2005 og er sentral i det norske standupmiljøet som leder for Norges største og eldste standupklubb, Reis Deg Komikerklubb. Han ble årets Skjemtegauk i 2012 og var nominert til STÅ OPP-PRISEN for 2016.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:150/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager