onsdag 15 november

Du skulle ha vært der

Det er noe eget og veldig mennesklig med historiefortelling. Dette er urmenneske sin underholdningsform. Youtube rundt bålet i steinalderen. Ingenting slår en god historie, og her formidles den på den råeste måten. Som den en gang ble det for hundre- og tusenvis av år siden. Vi får over Erlend Osnes, kjent fra P3 og annet, og vi fyller på med våre favoritter fra Bergen. Noen nye fjes som vi har veldig tro på og noen gamle kjenninger som det er umulig å bli lei. Nede på Garage skaper vi en perfekt atmosfære for å bare nyte en god historie med noe godt i glasset. Det eneste som mangler er bålet. Men der satt kommunen foten ned.

Erlend Osnes

Hans Magne Skard

Sjur Koppen

Eirik Krokås

Hanne Indrebø

Pål Rønelv

Gudmund Husdal

Grim Moberg

Jon Hægland

Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:18
Sted:Garage
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager