fredag 24 november

Klubbkveld

Alfie Brown er en fremmadstormende engelsk stjerne som vi er så heldig å ha fått over til Ricks igjen. Vi digger han og det håper vi at dere også gjør! Jon Hægland er ukens konferansier, og er den morsomste osingen vi vet om etter at Søviknes flyttet til hovedstaden. Anders Havdal Tangenes kommer også på besøk. Har blitt kåret til Trondheims morsomste tidligere, og det skjønner vi absolutt! Thomas Anthun Nielsen dukker også opp og vi får også en liten bit av en av våre ferske komikere som vi har troen på, Tor Olav Pedersen! Sist, men ikke minst, kommer også Sjur Koppen og er moromann. For en kveld!

Alfie Brown

Sjur Koppen

Anders Havdal Tangenes

Thomas Anthun Nielsen

Åpen mikk: Tor Olav Pedersen

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager