tirsdag 28 november

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Her er stedet der komikere går for å bli bedre. Det er her vi tester ut nye vitser og det er her vi tester ut nye komikere. Alle har lov til å prøve seg, så bare ta kontakt med oss på mail eller facebook eller andre steder vi er hvis du går med en komiker i magen. Her er stedet man kan bli født, og vi har sett mange komikere gå hele veien fra Humorlaben til Ricks og videre til tv og berømmelse. Lokalene er utrolig kule og stemningen er avslappet og herlig for å le!

Adrian Austevoll

Camilla Olsen

Sandra Spjelkavik

Sindre Blicher Larsen

Are Gunnar Solheim Korsvoll

Adrian Andersen

Tor-Olav Oalann Pedersen

Raymond Falldalen

Aleksander Svenning

Konferansier: Jørgen Haugvaldstad

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager