torsdag 30 november

Klubbkveld

Tomas Nesse er den første komikeren vi oppdaget, og er fortsatt en av de morsomste. Vi avslutter året med massevis av dine favoritter fra Bergen. Vi vet det er en stund til jul, men vi tar juleferie nå. Kos deg med juleshowet i desember, og kom her nå på torsdag og fredag og bli med på avslutningen av nok et fantastisk år med standup i Bergen. Vi elsker dere i vårt publikum. Mange ser på dere som de beste i landet. Kunnskapsrike og tolerante og det takker vi dere for.

Tomas Nesse

Tor Inge Ulveseth

Rune Lothe

Sindre Blicher Larsen

Sandra Spjelkavik

Konferansier: Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130/100(I døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager