Juleshow 2017 - siste helgen!!!

Standup Juleshow har blitt en av den Bergenske førjulstradisjonen. Siden 2009 har Humorkollektivet satt sammen en gruppe komikere som sammen skal gi Bergenserene et skråblikk på den forestående julestria. Bør vi egentlig feire jul? Og er det mest stress eller mest kos? Årests komikere er Sjur Koppen, Eirik Krokås og Thomas Sævig. Regi: Ole Soo Utsolgt fredag. Få billetter lørdag!

Sjur Koppen har vært mer før, og det er lenge siden vi så at Sjur var en som var kommet for å bli. Naturlig morsom og allerede på vei til å bli en vaskeekte komiker av beste sort.

Eirik Krokås er også på vei mot det store. Var med å skrive for Sturla Berg Johansen, og er en av de som står mest i klubben. Har fått innpass på Latter, og ble blandt annet skrytt opp i skyene av sin felles askøyværing Dagfinn Lyngbø i sommer, så har kvalitetsstempel av den største.

Thomas Sævig er et unikum som kom som en frisk pust inn i miljøet for en tid tilbake. Har et musikalsk talent som er herlig å se, og er også en kløpeer på parodier, og i dette showet får han virkelig frie tøyler til å gjøre det han er best til.

 

Regi: Ole Soo seiler opp som en av de flinkeste i landet bak i kulissene. Og man skal ikke skimse av han på scenen heller. Var med på Latter Live og "Uten grenser" som går nå på Comedy Central, i tillegg til at han skrevet og hatt regi på Ørjan Burøe og Sturla Berg-Johansen, samtidig som han skriver for Stian Blipp Show, andre prosjekter og ikke nok med det skal han ha regi på første showet til Christoffer Schjelderup. Men først, skal han ha kontroll på juleshowet. Ifølge ryktebørsen er han fornøyd så langt, og det første testshowet var en suksess, så dette er det bare å glede seg til.

 

Premiere -  9 November

Spilles fredag og lørdag kl 21:00 frem til og med 16. desember

(Fredager i november starter 19:00. Sjekk ticketmaster for fullt program)

Del på: Facebook Twitter
Sted:Ricks
Pris:325,-(250,- for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager