fredag 1 desember

Sesongslutt - OB! Starter 18:30 pga Juleshow Obs!

Jan Tore Kristoffersen er headliner og Sjur Koppen er konferansier. Begge har tidligere vært fast innventar i juleshowet her på Ricks, og Sjur er også med i årets show. I år kan du se de begge på den siste klubbkvelden, og det er bare å se opp for en utrolig morsom sistekveld med standup klubb her på Ricks. Vi slenger inn Tor Inge Ulveseth, Pål Rønelv, Sandra Spjelkavik og Sindre Blicher Larsen. Håper dere kommer for å kose dere en siste kveld denne sesongen! Vi elsker ihvertfall dere!

Jan Tore Kristoffersen

Tor Inge Ulveseth

Pål Rønelv

Sindre Blicher Larsen

Åpen mikk: Sandra Spjelkavik

Konferaniser: Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30 Obs!
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager