lørdag 9 desember

Jonis Josef presenterer: Juicy

LØRDAG 9. DESEMBER tar Stand Up Bergen med seg Jonis Josef til Klubb KOK! Jonis Josef fikk et lite gjennombrudd i fjor som gjorde at mange fikk øynene opp for den kule kisen fra ghettoen i Skien. Nesten en million så klippet hans fra Latter Live der han snakker om Ramadan og oppveksten med somalske foreldre, og så dukket han plutselig opp på Lindmo, Nytt på Nytt og Trygdekontoret.

Jonis Josef fikk et lite gjennombrudd i fjor som gjorde at mange fikk øynene opp for den kule kisen fra ghettoen i Skien. Nesten en million så klippet hans fra Latter Live der han snakker om Ramadan og oppveksten med somalske foreldre, og så dukket han plutselig opp på Lindmo, Nytt på Nytt og Trygdekontoret.

Jonis snakker om livet sitt. Hvordan det er å stå litt utenfor i Norge, og han ler og spøker med det meste på veien. Et utrolig talent i en sprudlende kropp som bare er laget for å underholde andre. Få med deg det første showet med Jonis, og det første standupshowet på Klubb KOK. Det kunne ikke startet med en bedre fyr.

Det er FØRSTE gangen Jonis kjører et helaftens show og DETTE er første gangen han kjører hele showet foran publikum. Dette er historie, folkens!

Peace!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Klubb Kok
Pris:170/140,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager