fredag 17 februar

Klubbkveld med Vidar Hodnekvam

Vidar Hodnekvam ble ifjor nominert til "Årets Standupkomiker" under Komiprisen, og det er ikke uten grunn. Gjorde stor suksess i "Bergensbølgen", og har i årevis vist at han er en av de morsomste som har kommet ut av miljøet rundt Stand Up Bergen. Fredrik Brimsøe kommer også opp fra Stavanger, der han fra ung alder har levd av å få folk til å le. Noe han er født til. Camilla Olsen er også en som er naturlig morsom og Jonny Bayer er en som med rakettfart har gjort seg gjeldene. Konferansieren er legenden Grim Moberg!

Vidar Hodnekvam

Fredrik Brimsøe

Camilla Olsen

Jonny Bayer

Åpen Mikk: Steinar Daltveit

Konferansier: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager