torsdag 23 februar

Klubbkveld med Olav Haugland

Olav Haugland er dessverre for oss flyttet til Oslo, men suksessen har rett og slett tatt styringen i livet hans. Har gjort Julelatter to ganger nå og har fått et eget show på NRK med sin gjeng BMI. Har også en populær podcast, fått seg en sønn...det går bra med Olav. Men det var her han startet, og vi elsker å få han tilbake. Blir bare morsommere og morsommere. En favoritt! Han får med seg skruen Hans Magne Skard, en annen herlig skrue er Roger Nilsen og vi får også besøk av Sarpsborgs egen Laurits Lundgaard. Konferansier for kvelden er den gøyeste Abigoliah Schamaun du noensinne kommer til å møte!

Olav Haugland

Hans Magne Skard

Roger Nilsen

Laurits Lundgaard

Konferansier: Abigoliah Schamaun

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130/100(I døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager