fredag 31 mars

Klubbkveld

Jan Tore Kristoffersen har vært med som en av headlinerne i en årrekke nå, og den amandsprisnominerte multikunstneren er noe av det gøyeste du kan se på en scene nær deg. Dukker opp i denne sesongen av "Brille" etter å ha overbevist produsenten i et femmninutters sett på en festival i Oslo. Får med seg en av de siste som konfer fast på Ricks, Eirik Krokås, som er med i årets Juleshow her på huset. Tonje Holm Sandnes dukker også opp, Jon Hægland stikker innom og vi får igjen besøk av Elling Succarat, som startet her på Ricks. Jørgen Haugvaldstad er også en lokal komiker som vi tester ut på en åpen mikk!
Jan Tore Kristoffersen

Jon Hægland

Tonje Holm Sandnes

Elling Succarat

Åpen mikk: Jørgen Haugvaldstad

Konferansier: Eirik Krokås
Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager