fredag 21 april

Klubbkveld med Jonis Josef

Jonis Josef har vi digget siden starten! Viste med en gang at han hadde mye å fare med og har nylig vært i LA og gjort noen spotter, deriblant på den legendariske Laugh Factory(Jepp, stedet der det klikket for Kramer). Jan Tore Kristoffersen blir konferansier for kvelden. Vi får også besøk av Marius Thorkildsen som gjorde suksess sist han var over hos oss. Maria Stavang stikker også innom og får med seg den morsomste som er født og oppvokst på Sveio, Hans Magne Skard.

Jonis Josef

Hans Magne Skard

Marius Thorkildsen

Maria Stavang

Åpen mikk: Kjetil Melkevik

Konferansier: Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager