fredag 28 april

Klubbkveld med Daniel Simonsen

Kanskje vår favorittkomiker i hele verden, Daniel Simonsen, kommer innom klubben igjen. Vanligvis lever han komilivet i New York og menger seg med de største navnene i bransjen, så det er alltid spesielt å ha Daniel tilbake i klubben han startet. Ikke at vi har hatt noe med hans karriere å gjøre. Daniel har alltid gått sine egne veier, og reiste tidlig på klovneskole i Paris før han erobret London og Storbritania. Og han har erobret våre hjerter og lattermuskler på veien. Helt unik og utrolig morsom bergenser som er den største internasjonale standuperen vi noensinne har hatt. Han får med seg mye bra folk, så dette blir en kveld som blir rett og slett genial!

Daniel Simonsen

Pål Rønelv

Hans Magne Skard

Aila Eckhoff Sinober

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager