torsdag 25 mai

Sesongavslutning med Sturla Berg Johansen

Sturla Berg Johansen jobber med å sette opp et nytt show, og reiser Norge rundt for å teste ut materiale og snekre sammen nye vitser. Det gleder vi oss til å se. Blodferskt materiale og en spillesugen Sturla lover bra for en herlig kveld på Ricks. Og ikke nok med det, siden det er sesongavslutning smeller vi til med Christoffer Schjelderup som konferansier og han får med seg den alltid herlige Eirik Krokås, den opp og kommende Thomas Sævig og en Camilla Olsen som hele tiden tar nye steg på scenen.

Sturla Berg-Johansen

Eirik Krokås

Thomas Sævig

Camilla Olsen

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-(100,- for studenter i døren),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager